محل تبلیغات شما

جنگ همه جای دنیا یک معنی مشترک دارد. هیچ وقت مهم نبوده که آخرش کدام طرف شب را با خوشحالی از زمین زدن حریف خودش در میدان جنگ خوابیده و در مقابل برای همه فقط همین اهمیت داشته که هر پدیده ای به غیر از جنگ سایه از روی سر عالم و آدم بردارد. جنگ در کشور ایران شاید بیشتر از خیلی از کشورها طی سال های زیادی نمود واقعی داشته. هشت سال دفاع مقدس برای ملت ایران همواره با خاطرات تلخ و شیرین زیادی همراه بوده. از اینکه شروع تحت فشار قرار گرفتن ایران با بی عدالتی تمام همراه بود تا اینکه هیچ کس در نهایت اجازه تصرف یک وجب از این خاک را پیدا نکرد. در دوران هشت سال دفاع مقدس، ورزش ایران هم کم با جنگ تحمیلی سرشاخ نشد. در واقع آن روزها، وقتی ورزش پناه اول و آخر همه آنهایی می شد که نمی خواستند روز به روز عمرشان بیش از قبل تلف شود، پیروز شدن مقابل هر حریفی در هر میدان ورزشی حسی شبیه به یک نبرد برای از بین بردن همه عقده های درونی حاصل از پدیده ناعادلانه و تحمیلی جنگ داشت.

از طلای رضا سوخته سرایی، آزادکار کشتی ایران در بازی های آسیایی 1982 تا وقتی که در بازی های آسیایی 1986 ابراهیم قادری در تکواندو موفق به کسب مدال طلا شد و عسکری محمدیان مدال نقره چهار سال قبل را با مدال طلا عوض کرد. اینکه یک کشور از یک دوره بازی های آسیایی تا دوره بعدی بازی ها درگیر جنگ تحمیلی باشد، شاید برای هیچکس اندازه مردم ایران ملموس نباشد. این وضعیت اما بین سال های 1982 و 1986 برای ایران اتفاق افتاد. حتی المپیک 88 سئول هم برای ایران در شرایطی برگزار شد که سایه سنگین جنگ روی سر ایران بود. با این وجود در آن دوره از مسابقات المپیک هم ایران دست خالی از کره جنوبی برنگشت. عسکری محمدیان در آن دوره از بازی ها نیز موفق به کسب مدال نقره در کشتی آزاد شد.

آن روزها نه اینکه فقط در رشته های انفرادی درخشیدیم بلکه در کار تیمی و گروهی هم حرف های زیادی برای گفتن داشتیم. روزهای شروع جنگ و مقاومت جانانه ابرمردان تیم ملی فوتبال در جام ملت های آسیا مشتی از این خروار بود. حضور سرافرازانه در دوره بازی های آسیایی و پیش رفتن تا هشت تیم نهایی مسابقات دستاورد کمی نبود. حتی تصور حضور در مسابقات آسیایی همین الان هم عجیب است اما در اوج بحران موفق به کسب رتبه ی چهارمی واترپلوی آسیا و پنجمی هندبال در قاره کهن شدیم. لازم به ذکر است که نباید از نشان های افتخار آمیر برنز اکبر فلاح، علی اکبر نژاد، حسین محبی و نقره رضا اندوز و برنز احد جوان صالح و فریدون بهنام پور در کشتی فرنگی غافل شد. نشان تاریخی طلای علی زنگی آبادی در 30 کیلومتر تعقیبی انفرادی هم در آسیا دیگر ره آورد ورزشکاران ایرانی در آن برهه بود.

همه این موفقیت ها در شرایطی بدست آمد که وضعیت کشور در آن روزها اصلا خوب نبود. موفقیت هایی که از دل ایمان به باور و اراده بدست آمدند. باور و اراده ای که ثابت کرد توان پیروز شدن مقابل هر حریفی را دارد. چه دشمنی که به قصد تصرف خاک کشور وارد جنگ نابرابر شده و دشمن نام گرفته بود و چه حریفی که در میدان ورزش راهی جز پیروز شدن برابر او وجود نداشت.

سردار ورزشکار شجاع ومهربان شهید استاد محمد قورچانی

آموزش ورزش های رزمی به رزمندگان؛ نظرات اهالی ورزش

کلیپ خاطره انگیز مسابقه فوتبال رزمندگان

های ,جنگ ,هم ,بازی ,آسیایی ,دوره ,در آن ,های آسیایی ,بازی های ,موفق به ,ایران در

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها